Du kan se flere referencer på min Linkedinprofil

COACHING

I livets boksering har jeg fået en del tæsk, og blevet slået ud et par gange, men i stedet for at give op valgte jeg at invitere Trine ind i mit hjørne for at støtte mig igennem nogle af mine livs største udfordringer. Det vigtigste jeg lærte var at min største modstander i ringen, er mig selv. 
Trine har støttet mig i at se min livs vision på en måde hvor jeg har vendt frygtens energi fra at være en modstander til at være en velkommen allieret. Trine har mine varmeste anbefalinger.
Allan
Producer og instruktør

KURSUS – Akademikerkampagnen

Trine er en fantastisk formidler og underviser, med masser af energi og godt humør. Hun er en underviser, der giver af sig selv og motiverer kursisterne til at være engagerede og medvirke aktivt. Hun er hurtig til at reflektere over spørgsmål og problemstillinger og kommer med kompetente input. Man er som kursist ikke i tvivl om, at Trine brænder for sit fag! Jeg fik SÅ meget med mig hjem, og jeg glæder mig til, jeg skal til at arbejde med det.
Stine Kreutzmann
Deltager på Akademikerkampagnens kursus

COACHING

Jeg blev coachet af Trine og jeg må bare sige at hun er lyttende, god og helt bestemt anbefalelsesværdig! Trine er god og hurtig til at sætte sig ind i andre menneskers problemstillinger eller udfordringer. Hun er god til at stille de rette spørgsmål og både lytte og se. Hun er empatisk og god til at få samtalen drevet fremad. Derudover er hun ikke bange for at give gode råd. Jeg gik fra Trine med god energi og en plan for fremtiden. Jeg vil helt bestemt anbefale Trine til andre.
Kathrine
Projektchef

COACHING – Afklaring af karrieremål

Jeg har over en periode med 8 sessioner arbejdet med Trine som min coach i forhold til at få afklaring omkring mine karrieremål, og hvad der er vigtigt for mig i mit arbejdsliv. I dag står det skarpt for mig, hvad der giver mening for mig arbejdsmæssigt, og jeg har været i stand til at tage en række vigtige valg om mit næste skridt i min karriere. Jeg kender til Enneagrammet fra tidligere og den måde at bruge Enneagrammet i sin coaching, som Trine gør, har givet mig både store og små indsigter omkring mine egne motiver og mønstre, som jeg ikke har set så tydeligt tidligere. Det betyder, for det første at jeg har fået en større forståelse og rummelighed overfor mig selv, og dermed i stedet for at spænde ben for mig selv, kan bruge min energi på skabe, det jeg ønsker. For det andet kommer jeg i handling! Så selvom der er både undersøgelse og refleksion i coachingen, så er den også meget konkret. Som coach er Trine krævende på den gode måde – hun udfordrer mig, når jeg sætter begrænsninger for mig selv og støtter mig i at gå efter det, som jeg i virkeligheden ønsker – Hvor jeg har haft en tendens til at have fokus på, hvad der er praktisk muligt og “det rigtige at gøre”. Jeg oplever en større frihed i forhold til at foretage valg og beslutninger ud fra mine grundlæggende værdier. Jeg kan derfor varmt anbefale Trine som en coach, der er både kompetent og professionel i sin tilgang og samtidigt møder dig i øjenhøjde.
Karina Tønder
Sygeplejerske og coach i mental sundhed

KARRIERERÅDGIVNING – Jobsøgning

Som nyuddannet og jobsøgende kan det være svært at finde sin plads på jobscenen. Sådan havde jeg det i hvert fald, da jeg følte, at mange af mine ansøgninger druknede i mængden af folk med mere erfaring end mig. Efter et godt stykke tid som ledig havde jeg mistet motivationen og manglede inspiration til min jobsøgning. Jeg blev anbefalet at kontakte Trine, og har ikke fortrudt det siden – tværtimod. Trine hjalp mig med at finde frem til de grunde og ting, der afholdte mig fra at få et job, og allerede efter den første session begyndte jeg at krydse de ting af på listen, som jeg selv aktivt kunne ændre på. Jeg tog ansvar for min situation og lærte at fokusere på det positive i, at jeg rent faktisk gjorde noget aktivt. Dette havde jeg ikke selv kunne indse, da jeg var kørt fast i en negativ spiral om at være ledig og “ubrugelig”. Men denne negative spiral hjalp Trine mig heldigvis ud af, da hun med, dels sin respekt og forståelse for min situation og dels sine værktøjer til at gribe situationen anderledes an, gav mig motivationen tilbage. Jeg vil klart anbefale Trine til enhver anden, der mangler gode værktøjer og inspiration til jobsøgningsprocessen!
Sofia Chronis
Cand. Mag.

WORKSHOP

1000 tak for dine eksempler og ikke mindst tak for din udramatiske tilgang til jobsøgning mm. Helt nede på jorden og meget givtigt. En undervisning – din – som nytter og flytter.
Tina Vejbæk
Cand. Mag

COACHING – Afklaring af karrieremål

Jeg startede meget forvirret ud til vores 1. session, men Trine fik mig hurtig guidet til en afklaring af hvordan mine fremtidige karriereønsker reelt set ser ud og dermed et klart mål at gå efter. De værktøjer som vi benyttede under 2. session gav mig et klart overblik over, hvad mine kompetencer og ønsker er – og ikke mindst hvordan jeg bedst muligt kan bruge dem i forhold til min fremtidige jobsøgning. Især Trine’s autentiske og udfordrende måde at spørge på, gav mig en rigtig god personlig indsigt om, hvad der virkeligt er vigtigt for mig i mit fremtidige job. Personligt har jeg fået mod på, at kaste mig ud i et længe ønsket karriereskift og troen på, at det nok skal lykkes.
Sebastian Holst
Salgsdirektør hos Presenta

KARRIERERÅDGIVNING – jobsøgning

Trine er utrolig hurtig til at spotte, hvem du er og hvad du står for og giver dig lige netop de værktøjer, som du har brug for til din jobsøgning. Under hvert forløb fik jeg nye værktøjer, som jeg straks arbejdede videre med for at gøre min jobsøgning endnu skarpere. Personligt havde jeg specielt stor glæde af Trines konstruktive, og for mig, meget værdifulde input til mit CV og mine ansøgninger, som jeg flittigt anvendte for løbende at optimere mine jobsøgningsmuligheder. Jeg kan helt igennem anbefale Trine, som jobcoach – hun har gjort en kæmpe forskel for mig, og jeg har nu fået et fantastisk fast job gennem min flotte og gennemarbejdede ansøgning.
Joan Petersen
QA Coordinator

COACHING & KARRIERERÅDGIVNING – Jobsøgning

Tak for et godt coach-forløb! Det var godt at snakke med dig, og du gav mig rigtig mange gode råd til både ansøgning og C.V., men også til arbejdslivets udfordringer generelt.
Sussie Hansen
Sekretær, og nu i arbejde

COACHING – Afdækning af mål og kompetencer

Det var en kæmpe gave at få mulighed for at få Trine i et coachingforløb hos Akademikernes. Trine fik meget hurtigt sporet sig ind på min person og mine kvaliteter i en professionel sammenhæng, hvilket hjalp mig til at blive en hel del klogere på mig selv og derfra finde fokus i forhold til jobsøgningen. Trine udviste stor empati og forståelse men var også god til at skubbe til mig og hver gang udfordre mig med opgaver, som fik mig til at tænke ud af boksen. Jeg kan varmt anbefale Trine – hun er ikke kun dybt professionel og dygtig men også meget meget sød.
Alette Castenschiold
Kampagneleder

WORKSHOP – Vejen til en meningsfuld karriere

Aktive Ingeniører havde inviteret Trine til at holde en workshop om, hvordan du styrer dig mod en meningsfuld karriere, ved også at kigge på de erfaringer du allerede har og bruge dem konstruktivt i dit videre forløb, alle deltagerne udtrykte stor begejstring for arrangementet, og vi vil i foreningen arbejde videre med emnet på baggrund af denne workshop.
Bendt Mollerup
Teknikumingeniør BSc.E.E

WORKSHOPS TEAMCOACHING AF SALGSTEAM

Vi fik værktøjerne til at opstille et fælles værdigrundlag og spilleregler for hvordan vi ønsker at agere overfor hinanden, og vi har på kort tid samarbejdet om fælles mål og om hvordan vi når derhen.
Salgsteamet
Powernet