BRUG EN COACH SOM STØTTE TIL AT NÅ DINE PERSONLIGE OG ARBEJDSMÆSSIGE MÅL

Coaching er et kraftfuldt værktøj til at opsætte mål, undersøge muligheder og forhindringer samt sætte en plan. Med en coach arbejder du 100 % med fokus på dine mål og får skabt momentum, så at du kontinuerligt handler på dem, og opnår de resultater, der giver mening for dig. Coaching kan bruges professionelt såvel som privat.

Det teoretiske fundament for min coachingtilgang er kognitiv / transformativ coaching, systemisk tankegang, kraftfuld kommunikation samt personligt lederskab.

TRINE SOM COACH

I min coaching lægger jeg vægt på, at du føler dig tryg og har tillid til både coachingprocessen og mig som din coach. Derfor tilbyder jeg en gratis uforpligtende introsession, således at du, inden du starter i et forløb, kan afgøre om jeg er den rette coach for dig. Jeg er ICF certificeret på PCC niveau, hvilket er din garanti for god kvalitet og efterlevelse af de af The International Coach Federation opstillede etiske regler og kernekompetencer for coaching.

Jeg står som din coach for at støtte dig i at nå dine mål og overkomme forhindringerne på vejen. Jeg står også for at udfordre og skubbe til dine overbevisninger, så du kan skabe nye perspektiver og dermed nye muligheder for handling. Hele tiden med fokus på, at du føler dig mødt, der hvor du er.

Du kan læse om, hvad andre synes om mig som coach under referencer – eller på min linkedinprofil.

Du kan læse mere om min uddannelses- og erhvervserfaring her.

COACHINGFORLØB

Forløbene tilbydes til virksomheder, organisationer samt private og målgruppen er ledere, medarbejdere og jobsøgende. Du kan vælge imellem følgende 1:1 forløb:

PERSONTYPETEST

Hvis det giver mening for dig, bruger vi Enneagrammet som grundlag for coachingforløbet. Enneagrammet er et moderne persontypologiværktøj, som modsat andre persontypeværktøjer tager afsæt i motivation og handlemønstre fremfor kun adfærd. Coaching er i sig selv et meget kraftfuldt værktøj til at opsætte mål, undersøge muligheder og forhindringer samt sætte en plan. Og med Enneagrammet som støtteværktøj afdækker vi din motivation og drivere for at definere dit mål, så det både inspirerer og motiverer dig.

Jeg er akkrediteret Enneagram Professional af The International Ennagram Association, hvilket bla. betyder at jeg overholder deres etiske retningslinjer for at arbejde med Enneagrammet, og at jeg både har uddannelse i og praktisk formidlings- og coachingerfaring med Enneagrammet.

STED

Jeg coacher centralt i København på Islands Brygge samt i Lyngby. Jeg har også mulighed for at coache dig på din arbejdsplads i Hovedstadsområdet (transporttid samt statens takster lægges oveni forløbsprisen) eller vi kan afholde sessionerne over telefon/Skype.

GRATIS UFORPLIGTENDE PRØVESESSION

Ring og aftal tid for en prøvesession på 20-30 min., så du kan afgøre om jeg er den rette coach for dig – tlf 31 48 46 00