HVORFOR BENYTTE EN KARRIERECOACH?

Dette karrierecoachingforløb giver dig mulighed for at gå i dybden med dine ønsker og mål for dit arbejdsliv. Vi afdækker hvilken retning, der giver mening for dig at fortsætte i, og hvordan du kan bane vejen derhen. Med en karrierecoach får du støtte til at skabe momentum i din karriereudvikling, hvad enten du sidder i en eksisterende stilling eller er fuldtidsjobsøgende – både som leder, medarbejder og nyuddannet.

Der er mange gode grunde til at arbejde med en karrierecoach, som alle handler om at skabe de meningsfulde forandringer, der tager dig videre til, hvor du gerne vil være.

Mange af mine kunder kommer med afsæt i et af følgende mål eller udfordringer:

 • KARRIEREAFKLARING – Hvad skal være mit næste skridt i karrieren? Hvad vil jeg gerne selv?
 • KARRIEREMÅL – Hvordan kommer jeg derhen, hvor jeg gerne vil være karrieremæssigt? Hvilke skridt vil/kan jeg tage?
 • KARRIERESKIFTE – Hvordan kan jeg bedst foretage et karriereskifte/brancheskifte?
 • KOMPETENCEUDVIKLING – Du kan f.eks. arbejde med: Hvordan bliver jeg bedre til at kommunikere? Hvordan bliver jeg en bedre leder? Hvilke personlige kompetencer har jeg brug for at udvikle i mit arbejdsliv? Hvordan bliver jeg bedre til at delegere? Hvordan kan jeg blive mere effektiv?
 • PERSONLIGT LEDERSKAB – Højt niveau af frustration over nuværende arbejde. Hvordan finder jeg en vej ud af frustrationen og får jeg mit arbejde til at give mening for mig?
 • MOTIVATION – Find eller genfind motivationen i dit arbejde. Hvilke forandringer har du brug for at foretage for, at du kan være motiveret, og at dit arbejde giver mening for dig?
 • RELATIONER – Hvordan kan jeg udvikle mine arbejdsmæssige relationer til chefen, kollegaerne, kunderne eller samarbejdspartnerne?
 • KONFLIKTHÅNDTERING – Hvordan tackler jeg en konflikt med min chef eller kollega?
 • TRAVLHED & MISTRIVSEL – Hvordan skaber jeg et meningsfuldt arbejdsliv med en sund balance i en travl og omskiftelig hverdag?

DU FÅR

 • Et personligt tilrettelægt forløb efter dine behov
 • Afdækning og definering af dit mål
 • Strategi for dit videre arbejde
 • Konkret plan for at nå dit mål
 • Rådgivning om jobsøgningsmetoder & -værktøjer (ved behov)
 • Sessioner på 1,5 time pr. gang
 • Vælg mellem 5, 10 eller flere sessioner.

TRINE SOM KARRIERECOACH

Med over 3000 coaching -og karriererådgivningssessioner har jeg god erfaring i at coache mennesker på de mål og udfordringer, der opstår i arbejdslivet. Jeg trækker også på min erhvervsmæssige baggrund med 15 år som sælger og forretningsudvikler med den forretnings- og organisationsforståelse, som den giver.

Coachingforløbet er en kombination er coaching, hvor jeg stiller dig spørgsmål, det er den primære del – og mentoring, som er rådgivning. Jeg vil altid fortælle dig, når vi skifter mellem de to typer af samtale. Fordelen er, at du får del i mine metoder, værktøjer og viden indenfor relevante områder.

Trine får mine største anbefalinger. Med sin dygtige og professionelle tilgang, formår hun at hjælpe dig frem til indsigt, selverkendelse, styrke og nye muligheder, hvilket vi selv kan være blinde for i en forandringsproces. Den autentiske tilgang Trine har til sit fag, smitter så meget af, at du helt fra start i et forløb mærker en forskel.

Gitte Karlsen – TEAMLEDER NEWSEC

GRATIS UFORPLIGTENDE PRØVESESSION

Kontakt mig gerne for en uforpligtende prøvesession på 20-30 min, så du kan opleve hvad coachingforløbet Vejen til en meningsfuld karriere kan give dig. Ring på tlf. 31 48 46 00 eller skriv til email@trinebirkelunddupont.com.

PERSONTYPETEST

Hvis det giver mening for dig, bruger vi Enneagrammet som grundlag for coachingforløbet. Enneagrammet er et moderne persontypologiværktøj, som modsat andre persontypeværktøjer tager afsæt i personlig motivation og handlemønstre fremfor kun adfærd. Coaching er i sig selv et meget kraftfuldt værktøj til at opsætte mål, undersøge muligheder og forhindringer samt sætte en plan. Og med Enneagrammet som støtteværktøj afdækker vi din motivation og drivere for at definere dit mål, så det både inspirerer og motiverer dig.

STED

Jeg coacher centralt i København på Islands Brygge samt i Lyngby. Jeg har også mulighed for at coache dig på din arbejdsplads i Hovedstadsområdet (transporttid samt statens takster lægges oveni forløbsprisen) eller vi kan afholde sessionerne over telefon/Skype.

PRIS

Pris for et forløb med 5 sessioner er 6.250 kr. inkl. moms for private.
Er du studerende eller på dagpenge er prisen for forløbet 4.250 kr. inkl. moms.

Pris for et forløb med 10 sessioner 11.250 kr inkl. moms for private.
Er du studerende eller på dagpenge er prisen for forløbet 7.650 kr. inkl. moms.