MOTIVATIONS- OG INSPIRATIONSFOREDRAG

HVAD ER MENINGEN?!

Foredraget “Hvad er meningen?!” er et oplæg, som udfordrer, at det kun er Millennials generationen, som har behov for mening i arbejdslivet. Der skrives meget om, hvordan virksomhederne skal agere for at fastholde netop denne generation pga. dens fokus på formål og visioner. Spørgsmålet er, om de ikke bare er den første generation, der har fået sat ord på det?

Der er helt sikkert noget for os andre generationer at lære! F.eks. at uden mening opstår frustration, som kan lede til stress. Og at mening i stor udstrækning handler om værdier.

Trine Birkelund Dupont udfordrer – med lige dele seriøsitet og glimt i øjet – deltagernes syn på, hvad der er muligt i forhold til at skabe mening i sit eget arbejdsliv. Hun inviterer deltagerne ind i en undersøgelse af, hvad betyder det for os, hvis vi ikke kan finde mening. Og hvad vi helt konkret i praksis kan gøre for at finde den. Læs mere om Trines baggrund her.

MÅLGRUPPE

Foredraget er for virksomheder og organisationer, som ønsker at give deres medarbejdere inspiration til, hvordan de får skabt (mere) mening i deres arbejdsliv – og på den måde kan få adgang til større arbejdsglæde, mere balance og bedre samarbejde.

Foredraget kan f.eks. indgå som et inspirationsindlæg på en udviklingsdag for medarbejderne, som et gå-hjem-møde eller som en del af et team- eller organisationsudviklingsforløb.

UDBYTTE

  • Konkret inspiration til at definere, hvad der giver mening for jer i jeres arbejdsliv.
  • Øget bevidsthed omkring hvilke valg I kan tage i forhold til det, der giver mening for jer – og på den måde skabe større trivsel, engagement og motivation for jer selv.
  • Nogle aha-oplevelsesskabende time(r) sammen

VARIGHED

Foredraget planlægges i samarbejde med jer, så det passer ind i jeres målsætning. Det er typisk på mellem 45 min – 2 timer.

PRIS

Prisen afhænger af varighed og antal deltagere. Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale om, hvad dette foredrag kan give jeres medarbejdere på tlf. 31 48 46 00.