HVORFOR BENYTTE EN COACH TIL UDVIKLING AF DIT PERSONLIGE LEDERSKAB?

Styrk dit personlige lederskab er et mentorcoaching forløb, hvor du har fokus på at arbejde med personlig kompetenceudvikling.

Når du f.eks ønsker at styrke dit lederskab, forbedre din kommunikation, håndtere konflikter, være mere effektiv, øge din trivsel og motivation eller skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Der er mange gode grunde til at arbejde med en coach, som alle handler om at skabe de meningsfulde forandringer, der tager dig videre til, hvor du gerne vil være i dit liv.

MENTORCOACHING ELLER COACHING FORLØB?

Jeg tilbyder 2 forløbstyper – mentorcoaching og online coaching. Dette forløb er et mentorcoaching forløb. I mentorcoaching forløbet arbejder vi med klassisk coaching kombineret med mentoring, som består af øvelser og rådgivning. Mentorcoaching er en samskabende samtale – I et online coaching forløb er fokus primært klassisk coaching. Du kan læse om online coaching forløbet her.

Er du i tvivl om hvilket forløb, der passer bedst til dig og der hvor du er, så kontakt mig gerne. Du kan booke en gratis uforpligtende strategisession.

NÅ DINE MÅL – HVAD VIL DU COACHES PÅ?

Mange af mine kunder kommer med afsæt i et af følgende mål eller udfordringer:

 • OPNÅ DIN DRØM – drømmer du om nyt job, at blive selvstændig, skifte spor?
 • GENFIND DIN MOTIVATION I ARBEJDET – hvad har du brug for at forandre for at dit arbejde giver mening, er motiverende og hvor du trives?
 • UDVIKLING AF PERSONLIGE KOMPETENCER – hvem vil du gerne være i dit (arbejds-) liv?
 • SKABE BALANCE I LIVET – Hvordan får du tid til både at leve og arbejde, så det giver mening for dig?
 • FORBEDRE DINE RELATIONER – Hvem i dit liv vil du gerne skabe en bedre relation til både fagligt og privat?
 • FOREBYGGE STRESS – Hvilke mønstre og vaner kan du undersøge og arbejde med for at forebygge stress?
 • BLIVE BEDRE TIL AT HÅNDTERE KONFLIKTER – oplever du konflikter på arbejdspladsen med chef eller kollegaer eller privat?

DU FÅR

 • Et personligt tilrettelægt forløb efter dine behov
 • Afdækning og definering af dit mål
 • Strategi for dit videre arbejde
 • Konkret plan for at nå dit mål
 • Sessioner på 1,5 time pr. gang
 • Vi mødes hos mig eller på anden aftalt lokation
 • Vælg mellem 5, 10 eller flere sessioner.

GRATIS UFORPLIGTENDE STRATEGISESSION

Kontakt mig gerne for en uforpligtende prøvesession på 20-30 min, så du kan opleve hvad coachingforløbet Styrk dit personlige lederskab kan give dig. Ring på tlf. 31 48 46 00 eller skriv til email@trinebirkelunddupont.com.

PERSONTYPETEST

Hvis det giver mening for dig, bruger vi Enneagrammet som grundlag for coachingforløbet. Enneagrammet er et moderne persontypologiværktøj, som modsat andre persontypeværktøjer tager afsæt i motivation og handlemønstre fremfor kun adfærd. Coaching er i sig selv et meget kraftfuldt værktøj til at opsætte mål, undersøge muligheder og forhindringer samt sætte en plan. Og med Enneagrammet som støtteværktøj afdækker vi din motivation og drivere for at definere dit mål, så det både inspirerer og motiverer dig.

STED

Jeg coacher centralt i København på Islands Brygge samt i Lyngby. Jeg har også mulighed for at coache dig på din arbejdsplads i Hovedstadsområdet (transporttid samt statens takster lægges oveni forløbsprisen).

PRIS

Pris for et forløb med 5 sessioner a 1,5 time er 6.250 kr. inkl. moms for private.
Er du studerende eller på dagpenge er prisen for forløbet 4.250 kr. inkl. moms.

Du kan tilkøbe sessioner til dit oprindelige forløb til 1.250 kr pr. session a 1,5 time inkl. moms for private.

RABAT

Ved køb af 10 sessioner a 1,5 time betaler du får 9.
Pris for et forløb med 10 sessioner 11.250 kr inkl. moms for private.
Er du studerende eller på dagpenge er prisen for forløbet 7.650 kr. inkl. moms.

VILKÅR

Forløbet faktureres ved bestilling, og betaling skal som udgangspunkt ske inden forløbets start. Der er mulighed for at opdele beløbet i 1-3 rater, kontakt mig for mere information. Aflysning af session skal ske senest 24 timer inden den planlagte session. Ved sygdom aflyses hurtigst muligt. Ved udeblivelse afregnes sessionen som afholdt.