KOM GODT VIDERE I DIN KARRIERE

Skift i karrieren er ofte katalysator for igangsættelse af udviklingsprocesser både professionelt og privat. Med et Outplacementforløb bliver du afklaret om dine karrieremål, målrettet i din jobsøgning og proaktiv i dit personlige lederskab.

I nutidens arbejdsmarked er karrierebegrebet dynamisk foranderligt og individuelt, og karriereudvikling kan gå i alle retninger, opad, nedad og til siden.

Vores identitet og selvfortælling er ofte bundet tæt sammen med vores job og karriere, og derfor vil ændringer i vores professionelle liv ofte udfordre og inspirere til nye mader at se os selv på.

AFDÆK DIT POTENTIALE OG FIND DEN RIGTIGE VEJ FREM

Dette Outplacement forløb har fokus på, at hjælpe dig med dette arbejde, og samtidig sikre dig den hurtigste vej videre i din karriere. Det gør jeg ved at kombinere professionelle jobsøgningsmetoder med effektiv og målrettet karrierecoaching.

I et konkurrencepræget jobmarked er det nødvendigt at tilrettelægge sin jobsøgning struktureret og proaktivt og der er derfor fokus på.

  • Opsøgende virksomhedskontakt
  • Kompetenceafklaring og udarbejdelse af jobsøgningsstrategi
  • Personligt lederskab & eksekveringskraft
  • Strategisk professionel jobsøgningskommunikation
  • Individuelt coachingforløb

VARIGHED

Outplacementforløb består af minimum 10 sessioner a 1,5 time pr. session typisk med 1 session pr. uge, som vi planlægger ved forløbets begyndelse.

PRIS

Prisen afhænger af forløbets varighed.

GRATIS UFORPLIGTENDE PRØVESESSION

Kontakt mig for en uforpligtende prøvesession på 20-30 minutter, hvor du kan afgøre om jeg er den rette outplacementcoach for dig – tlf. 31 48 46 00.