BRUG COACHING TIL AT NÅ DINE MÅL SOM LEDER ELLER MEDARBEJDER

Coaching er et kraftfuldt værktøj til at opsætte mål, undersøge muligheder og forhindringer samt sætte en plan. Med coaching arbejder du eller din medarbejder 100 % med fokus på målet og får skabt momentum, så at der kontinuerligt handles på det, og der opnås de resultater, der giver mening for både den enkelte, lederen og organisationen.

Du kan læse mere om, hvad coaching er, og hvad jeg står for som coach her. Hvor du også kan få at vide, hvad min ICF PCC certificering som coach betyder for dig – Og du kan finde referencer fra tidligere kunder her.

GODE GRUNDE TIL AT ARBEJDE MED EN COACH

Der er mange gode grunde til at arbejde med en coach, som i min bog alle handler om at skabe de meningsfulde forandringer, der tager dig eller dine medarbejdere videre til, hvor I gerne vil være. Mange af mine kunder kommer med afsæt i et af følgende mål eller udfordringer:

COACHING AF MEDARBEJDERE

 • Hvordan håndterer jeg som medarbejder en travl og omskiftelig hverdag, så jeg forbliver motiveret og trives, og hvor jeg også når mine egne og fælles mål?
 • Hvordan kan jeg udvikle mit personlige lederskab?
 • Hvordan når jeg de mål, min leder og jeg har sat i MUS samtalen?

LEDERCOACHING

 • Hvilke (n) kompetence(r) har jeg som leder brug for at udvikle på min karrierevej og hvordan får jeg dem integreret?
 • Hvordan definerer jeg mig i min rolle som ny leder?

OUTPLACEMENT

 • Hvordan kommer jeg videre i min karriere efter en fyring, både jobmæssigt og personligt?
 • Hvordan får jeg helt konkret mit næste job?

INDHOLD

 • Et personligt tilrettelægt forløb efter medarbejderens eller lederes behov
 • Afdækning og definering af mål
 • Strategi & konkret plan for at nå målet
 • Sessioner på 1-2 timer pr. gang
 • Vælg mellem 5, 10 eller flere sessioner.

UDBYTTE

 • Tydeligt defineret mål, så der skabes momentum og handlekraft hos den coachede
 • Større motivation og bedre trivsel, da den coachede får mulighed for at tage ejerskab for sin situation og udvikling
 • Medarbejdere og ledere som bliver i stand til at tage et endnu større ansvar for at være motiverede, trives og nå egne og fælles mål.

STED                           

Jeg har adgang til coachinglokale centralt i København lige ved Nørreport station, på Islands Brygge samt i Lyngby. Jeg har også mulighed for at coache dig på din arbejdsplads i Hovedstadsområdet (transporttid samt statens takster lægges oveni forløbsprisen) eller vi kan afholde sessionerne over telefon/Skype.

PRIS                            

Prisen afhænger af antal sessioner og sessionernes varighed (typisk 1-2 timer). Der er også mulighed for en klippekortsordning, hvis der er flere medarbejdere eller ledere i virksomheden som coaches.

KONTAKT                 

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale om, hvad Coaching i organisationer kan gøre for jer og jeres medarbejdere på tlf. 31 48 46 00 eller email@trinebirkelunddupont.com.

Er du interesseret i at vælge mig som din coach, kan du også få en gratis uforpligtende prøvesession på 20-30 min., så du kan afgøre om jeg skal være din coach.