COACHING AF MEDARBEJDERE

Når du f.eks ønsker at forbedre din kommunikation, håndtere konflikter, være mere effektiv, øge din trivsel eller skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv.

HVORFOR BENYTTE EN COACH?

Der er mange gode grunde til at arbejde med en coach, som alle handler om at skabe de meningsfulde forandringer, der tager dig videre til, hvor du gerne vil være i dit arbejdsliv.

PERSONTYPETEST

Hvis det giver mening for dig, bruger vi Enneagrammet som grundlag for coachingforløbet. Enneagrammet er et moderne persontypologiværktøj, som modsat andre persontypeværktøjer tager afsæt i motivation og handlemønstre fremfor kun adfærd. Coaching er i sig selv et meget kraftfuldt værktøj til at opsætte mål, undersøge muligheder og forhindringer samt sætte en plan. Og med Enneagrammet som støtteværktøj afdækker vi din motivation og drivere for at definere dit mål, så det både inspirerer og motiverer dig.

STED

Jeg har mulighed for at coache dig eller din medarbejder på din arbejdsplads i Hovedstadsområdet (transporttid samt statens takster lægges oveni forløbsprisen) og vi kan afholde sessionerne over telefon/Skype. Jeg har desuden adgang til coachinglokale centralt i København lige ved Nørreport station, på Islands Brygge samt i Lyngby.

PRIS

Prisen er afhængig af forløbets varighed / antal sessioner samt antal medarbejdere i forløb. Der er mulighed for klippekortsordning. Kontakt mig venligst for en uforpligtende samtale om, hvad den bedste løsning vil være for netop din virksomhed.